Gilhusveien 21, 3414 Lierstranda

Om HAKI

Om HAKI AS

OVER 60 ÅR ERFARING

HAKI AS er det norske datterselskapet av det svenske HAKI konsernet. HAKI forsyner bygg og anlegg, on- og offshoreindustrien med komplette løsninger for stillas og værbeskyttelse.

HAKI AB er sertifisert i henhold til ISO 9001, og alle våre produkter er tilpasset alle kjente Europeiske forskrifter, direktiver og standarder.

HAKI’s Verdier

HAKI´s verdier er sjelen i vår organisasjon og vårt ansikt utad. De gir oss en felles identitet, et formål og veiledning for vår måte å arbeide med kunder, leverandører og andre aktører.

Sikkerhet

Et sikkert og sunt arbeidsmiljø er vår fremste prioritet. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre sikkerhet og helse for våre ansatte, kunder og leverandører. Vi er ambassadører for sikre arbeidsmetoder som minimum fyller dagens lover og forskrifter.

Kvalitet

Kvalitet kjennetegnes i vår måte å tenke på, både i våre arbeidsmetoder og i våre relasjoner. En høy standard fra starten i våre arbeidsmetoder gir oss mulighet til å finne gode produktløsninger og service i samarbeid med våre kunder, leverandører og andre aktører.

Tilpasningsevne

Vår tilpasningsevne gjør at vi kan håndtere forandringer effektivt. Gjennom å bruke et fåtall flerfunksjonelle komponenter gir vårt system ubegrensede muligheter til våre kunder. Denne filosofien gjenspeiles i vår måte å tenke på, handle og arbeide.

Langsiktig partnerskap

Vi streber etter å være en langsiktig partner for våre aktører. Vi vil være en pålitelig rådgiver og en strategisk partner for våre kunder. Vi tilbyr våre ansatte personlig og profesjonell karriereutvikling. Vi samarbeider med våre leverandører og eiere for å oppnå holdbar og lønnsom avkastning på deres innvesteringer.

Hvorfor HAKI?

HAKI benytter ultramoderne produksjonsteknologi og investerer mye tid og ressurser på kontinuerlig utvikling og forbedring på våre stillas-systemer – og dermed din arbeidsplass. Alt for at du skal kunne nyte en arbeidsdag så sikker som mulig – og komme hel og sunn hjem til familien.

Våre komponenter er produsert av spesielt valgte materialer og satt sammen i en nøye overvåket prosess. De er produsert i henhold til EN 12810 og EN 12811 og er typegodkjent av RISE, Research Institutes of Sweden.

Våre systemer er ikke bare designet for å passe godt sammen med hverandre – men også for at de skal være enkle å håndtere for deg i hverdagen på byggeplassen.

12 grunner til å velge HAKI

 • Har levert sikre arbeidsplasser i mer enn 60 år.
 • Kontinuerlig produktutvikling.
 • HAKI systemene er kompatible med hverandre – også tilbake i tid (ditt gamle materiell kan benyttes sammen med dagens). Enkelt å komplettere og utvide.
 • HAKI stålstillaser produseres i Sverige og Aluminium stillaser i Sverige og Ungarn. Vi benytter den mest moderne teknologien.
 • Standard komponenter er robotsveisede eller maskin-sveisede.
 • Sveiserne er sertifisert i henhold til EN ISO 3834-3.
 • Kontinuerlig kvalitetskontroll og full sporbarhet.
 • Produksjon i henhold til EN 12810 og EN 12811.
 • Komponenter er typegodkjent av SP Technical Research Institute of Sweden.
 • Omfattende trening og kundesupport, rådgivning, tegninger og spesifikasjoner av materiell.
 • To års garanti på stillasmateriell.
 • Ansvarsforsikring på 10 mill Euro.